martes, 26 de octubre de 2010

Análisis Técnico de Obsessionats (Dirección)

Hola! Os pongo la información básica de Obsessionats (intro, personajes, localizaciones). No se si se puede adjuntar o algo, así que lo copio tal cual, si no ya lo modificaremos. El guión ya está acabado y lo subiré en dos días, le he enviado al Ruben por si quiere añadir alguna cosilla. El plan técnico está también medio hecho ya.

 
ANÀLISI TÈCNIC OBSESSIONATS – 1. Introducció

La història tracta d’un noi obsessionat amb el sexe. Ens narra la seva rutina i alguna part de la seva vida a base de flashbacks. Hi ha un segon personatge que influeix en la seva vida, una noia amb el mateix problema. Ella accedeix a ell en la consulta de psicologia d’ell buscant ajuda, i a partir de llavors estableixen una relació.
Ella en veritat vol solucionar el seu problema i tenir una vida normal.  Per això intenta canviar-ho anant al psicòleg. Té por de continuar així tota la vida, ell en canvi no intenta canviar-la tot i queixar-se.
La gran pregunta que acompanya al públic fins al final és si ho acaben solucionant i si realment hi ha una solució a un problema d’obsessió com aquest.

Al principi del film possiblement hi ha una atracció de la historia pel tema tractat i pel format de la historia (primera persona, parlar a la càmera, flashbacks, llenguatge col·loquial). Des del principi es pot identificar el gènere còmic i una mica absurd del film. El protagonista es presentat de forma no convencional en la història, ja que es presenta a ell mateix com en un diari, enlloc de veure poc a poc la seva situació.
La història comença unes hores abans de que la parella es coneixin, perquè primer necessitem conèixer el protagonista en un dia normal de la seva rutina i després el punt d’inflexió que és quan coneix a la noia.

El curt potser tracta realment de com som les persones en qüestió als hobbies i gustos, ja que tots en algun moment o altre ens hem obsessionat en alguna cosa, sana o no tant sana, que ens ha influït en la nostra rutina. És important que l’espectador s’identifiqui mínimament amb el protagonista, perquè vegi que el problema plantejat en el film pot no ser tant diferent com els de l’espectador.

(Lo separo en tres entradas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario